Rone Bygdegård

Rone Bygdegårdsförening

Rone Bygdegård ligger 3 km från Ronehamn och 9 km från Hemse. Det finns handikapptoalett och ramp vid huvudingången. I köket finns restaurangdiskmaskin utöver vanlig utrustning. I stora salen sitter ni c:a 120 personer vid dukat bord. Vi har en stor scen med omklädningsutrymmen i anslutning till scenen. Antalet sittplatser vid scenframträdande är c:a 160 st. På övervåningen finns även en lägenhet, egen dusch och toalett, att hyra med 4 bäddar för dygns- eller veckoboende. Kök finns på nedervåningen. Lägenheten kan även hyras för mindre sammankomster. En jättefin ljudanläggning, tv, hörslinga, projetor som ger möjlighet till att visa film och presentationerpå duk. Bildskärm för att visa presentationer, film och bilder för mindre sällskap.

Välkommen på ÅRSMÖTE Rone bygdegårdsförening

Fredag 24 februari kl. 19 i bygdegården

Rone bygdegårdsförening gjorde ett bra år 2022. Året inleddes med nio fullsatta föreställningar av ”Sudrets hyllning till Allan Nilsson”. Efter flera inställda föreställningar på grund av pandemin.

Charlotte Aav körde gympa varje tisdag under hela året.

Mikael Billemar kom med sina vänner och bjöd på en härlig konsert.

Lägenheten slog rekord i uthyrningar. Under sommaren var den uthyrd från mitten av juni till mitten av augusti. Dessutom hyrdes den ut till byggjobbare från Litauen från januari till juni.

Totalt 33 veckor och räknar man om det till dygn så blir det 231 dygn, plus annat 94 gånger och totalt blir det då 325 dagar.

Vi tackar alla som jobbar för vår bygdegård och tack också till er som stöder oss med att fortsatt vara medlemmar. Inte bara sockenbor är medlemmar även många sommarboende.

Vi bjuder på smörgåstårta efter mötet och välkomnar till en liten pubkväll.

Styrelsen

Årets Lucia var Livia 2022


Medlemskap i Bygdegårdsföreningen ordnas om avgift sätts in på Bankgiro 5174-8820. Familj 250 kr. Enskild medlem 150 kr.

VÄL MÖTT I BYGDEGÅRDEN! Styrelsen