Rone Bygdegård

Rone Bygdegård ligger 3 km från Ronehamn och 9 km från Hemse. Det finns handikapptoalett och ramp vid huvudingången. I köket finns restaurangdiskmaskin utöver vanlig utrustning. I stora salen sitter ni c:a 120 personer vid dukat bord. Vi har en stor scen med omklädningsutrymmen i anslutning till scenen. Antalet sittplatser vid scenframträdande är c:a 160 st. På övervåningen finns även en lägenhet, egen dusch och toalett, att hyra med 4 bäddar för dygns- eller veckoboende. Kök finns på nedervåningen. Lägenheten kan även hyras för mindre sammankomster. En jättefin ljudanläggning, tv, hörslinga, projetor som ger möjlighet till att visa film och presentationerpå duk. Bildskärm för att visa presentationer, film och bilder för mindre sällskap.

Rone Bygdegårdsförening

Bygdegårdsdistriktet Gotland Årsmöte

Ärsmötet fick hållas via länk p.g.a Coronapandomin. Ola Pettersson och Yvonne Winarve deltog och det gick bra. Åke Ekström omvaldes till ordförande 2020.


Verksamhetsberättelse 2019 klicka här.Valborgsfirande INSTÄLLT !!


Styrelsen i bygdegårdsföreningen i Rone har i kväll beslutat att ställa in Valborgsfirandet i år. Detta på grund av de omständigheter som råder och vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det känns sorgligt och tråkigt men det är så det är just nu och de flesta socknar ställer in sitt firande. Så vår bygdegård står tom så när som på några mindre privata fester som ännu inte är avbokade. Men vi blickar framåt och hoppas på en höst med många evenemang i bygdegården som vanligt. Ha en fin Valborgshelg och första maj.DANS

Rone bygdegård

Lördag 9 maj Inställd

KONSERT

Prästen och hans vänner

Mikael Billemar bjuder på irländsk musik tillsammans med sitt 7-manna band.

Lördag 8 augusti kl. 19

Pris 200 kr inkl. kaffe

Föranmälan till Yvonne Winarve tel./sms 0702 190271

Billemar och hans vänner
Styrelsen på fest.

Styrelsen på fest i Bygdegåreden

Revy och Bygdegårdsvänner på Fest

Revy och bygdegårdsvänner på fest.

Bygdegårdsföreningen fixar din fest.

Födelsedagsfest eller bröllop. Vi fixar hela festen med serveringspersonal (klicka här för bilder) och du betalar till bygdegården.

Ring Yvonne Winarve för bokning och planering.


Medlemskap i Bygdegårdsföreningen ordnas om avgift sätts in på Bankgiro 5174-8820. Familj 150 kr. Enskild medlem 100 kr.

VÄL MÖTT I BYGDEGÅRDEN! Styrelsen

Copyright © Rone.se