FESTLOKALER RONE

Konferens, företagsevent, födelsdag, möhippa/svensexa, kompisgäng. Vi har plats för det lilla gänget som är max 25 personer och vill vara på en vacker gård på landet. Hos oss kan ni vara bara över dan eller i flera dagar med övenattning (max 15 pers). För de som vill göra något mera i samband med er konferens kan ni prova på westernridning eller lassokastning.

Lisa Engsrone: 070-5482909

 

Hyr den vackra ladan för bröllop eller större fest. Får totalt plats 90 gäster. Vackert stort fönster ut mot kohagen ramar in uppträdande för kvällen. Hör av dig för att komma och kolla och få en offert på upplägg. 

Kontakt: Josefin Qviberg

I stora salen sitter ca 120 personer vid dukat bord. Vi har en stor scen med omklädningsutrymmen i anslutning till scenen. Vid scenframträdande kan 160 personer sitta. I köket finns restaurangdiskmaskin utöver vanlig utrustning.

Det finns en modern ljudanläggning, TV, hörslinga, projektor som ger möjlighet att visa film och presentationer. Finns även en bildskärm för att visa presentationer, film och bilder till mindre sällskap.

Yvonne Winarve: 070-2190271